娛樂
2022-09-25 22:20:09

港姐2022|泳衣環節遭批評 曾志偉阿叻旦哥輪流還擊余黎青萍

分享:
鄭丹瑞、陳欣健、曾志偉及陳百祥暗寸余黎菁萍 。

鄭丹瑞、陳欣健、曾志偉及陳百祥暗寸余黎菁萍 。

2022香港小姐競選》宣布10位晉級佳麗之後,便進入泳衣問答環節。在開始之前,曾志偉、陳百祥、陳欣健及鄭丹瑞輪流互窒,內容明顯還擊監警會委員余黎青萍批評港姐泳衣環節的言論。

曾志偉謂泳衣環節是港姐的靈魂,叻哥先問「有幾特別?係咪叫佳麗著羽絨?」陳欣健說:「唔係嘛,俾人彈兩句就要搵啲羽絨遮住晒?」曾志偉答:「我都驚,驚啲人走晒,所以今年係唔同以前,年代再變,泳裝不變。」旦哥續抽水:「人哋話你咁樣望住啲佳麗。」曾志偉繼續自抽:「咁我高度只能夠望到咁,我係你咁高就由高望落去啦!」旦哥隨即表示支持穿羽絨,但更支持她們除掉羽絨才出來。

隱私權保護政策
請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受